25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В селі на Житомирщині відкрили сучасний медичний центр, якому позаздрить навіть облцентр. ФОТО

  • 20 жовтня, 2021 9:16
У селі Радовель Житомирської області за кошти мецената побудували медичний центр. Лікувальний заклад оснащений сучасним обладнанням, має повний штат лікарів та власну операційну.

Про відкриття центру на своїй сторінці в соцмережі повідомив голова ОДА Віталій Бунечко.

"Це повністю меценатський проєкт. Те що і держава і приватний бізнес однаково дивляться на розвиток українського села, вселяє надію на його подальше майбутнє. Дякую Михайлу Весельському за значний внесок у розвиток соціальної інфраструктури Радовеля", – заявив голова Житомирської ОДА.



В медичному центрі "Радовель" постійно працюватимуть педіатр та сімейний лікар, консультуватимуть та лікуватимуть спеціалісти вузького профілю – офтальмолог, отоларинголог, гінеколог, стоматолог, хірург, дерматолог та інші. 

Новий медзаклад надаватиме широкий спектр послуг як дорослим, так і маленьким пацієнтам. Він оснащений стаціонарним апаратом ультразвукової діагностики, лабораторією, рентгенологічним обладнанням та має власну сучасну операційну.


 

"Можуть проводитись "операції одного дня", що передбачає проведення нескладних хірургічних операцій в умовах закладу без перебування хворого в стаціонарі. А комфортні післяопераційні палати пристосовані в тому числі для маломобільних пацієнтів. В кожній палаті є можливість подачі кисню та спеціальне обладнання – монітори для контролю серцевого ритму, артеріального тиску, сатурації у пацієнта", – додав Бунечко.


Центр повністю доступний для маломобільних людей, оснащений пандусами та ліфтом.

Нагадаємо, в 2018 році в Радовелі відкрили Біотехнологічний ліцей.

































Фото: Віталій Бунечко / Facebook

Поділитись

Новини по темі: