28 березня, 2024
Ми в соцмережах

За один день в Житомирській області висадили 1 000 000 дерев

  • 19 жовтня, 2021 9:05
У Житомирській області 18 жовтня в ході всеукраїнської акції "Створюємо ліси разом" за день висадили мільйон дерев. В акції прийняли участь близько 6,5 тисяч осіб.

Про це повідомила пресслужба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"Лугинський держлісгосп садив дерева на території усіх шести лісництв, загалом висаджено 68400 саджанців на площі 12 га.  До акції залучалися школярі місцевих шкіл. Також разом зі школярами Лугинської гімназії та працівниками Лугинскої ОТГ було озеленено центральний парк смт Лугини та подвір‘я біля гімназії", - інформує управління.



Лісівники Радомишльського лісомисливського господарства разом з жителями Радомишльської, Потіївської і Вишевицької територіальних громад, вихованцями спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та журналістами заліснили понад 10 гектарів територій, посадивши 60 тисяч саджанців сосни та берези.

У Ємільчинському лісгоспі на десяти гектарах посадили 64 тисячі молодих сосен, дубів, модрин та беріз. В Овруцькому – більше 70 тисяч саджанців дерев на 15 гектарах.

Також дерева садили в Попільнянському, Малинському, Зарічанському, Бердичівському, Коростишівському та Баранівському лісгоспах.

Поділитись

Новини по темі: