29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Реконструкція по-житомирськи: на місці приватного будинку «виріс» комерційний об'єкт. ФОТО

Реконструкція по-житомирськи: на місці приватного будинку «виріс» комерційний об'єкт. ФОТО

  • 19 жовтня, 2021 8:30
У Житомирі за адресою проїзд Скорульського, 8, одразу за магазином канцелярії «зелена палатка», зводять кількаповерхову будівлю. Паспорту об’єкта на паркані немає. 

Як повідомляє сайт Житомир інфо, в управлінні державного архітектурно-будівельного контролю про будівництво комерційного об’єкту нічого не знають, погоджували документи лише на реконструкцію житлового будинку.

«Замовником було подано повідомлення про початок виконання будівельних робіт 25 травня 2020 року – на реконструкцію будинку по проїзду Скорульського, 8 у місті Житомирі. Оскільки повідомлення було подане у 2020 році й на той період діяв мораторій на проведення перевірки, підтвердження достовірності даних, поданих в повідомленні, нами не здійснювалось. Через те, що ми не могли здійснювати перевірку, зараз ми не можемо перевірити достовірність даних, поданих у цьому повідомленні, оскільки у нас, згідно з постановою Кабміну № 553, є чіткий термін, який вже, на жаль, сплинув», – каже начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради Олександр Магдюк.

У міській раді зазначили, що управління державного архітектурно-будівельного контролю таки перевірить об’єкт.







Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: