19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині легковик на смерть збив підлітка. У крові водія виявили 2,5 проміле алкоголю

На Житомирщині легковик на смерть збив підлітка. У крові водія виявили 2,5 проміле алкоголю

  • 12 жовтня, 2021 15:58
У Житомирській області водій автівки на смерть збив хлопця й втік з місця ДТП. Винуватця аварії швидко розшукали. Встановлено, що він перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння. Як повідомили "ЖЖ" в поліції, події розгортались ввечері 11 жовтня поблизу села Веприн. 
 

"Близько 20:10 до відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Веприн сталося ДТП з потерпілим. На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події знаходився 14-річний хлопець, місцевий житель, який розповів поліцейським, що разом з другом-однокласником йшли до сусіднього села, коли на товариша наїхав автомобіль", - інформує пресслужба поліції.


Водій автівки, не зупиняючись, поїхав. Від отриманих травм 14-річний хлопець загинув на місці. 



Для розшуку транспортного засобу та затримання водія на територіях Житомирського та Коростенського районів проводились спеціальні оперативні заходи. Уже через годину правоохоронці виявили розшукуваний автомобіль з характерними пошкодженнями у с. Веприні.

Водієм виявився 41-річний місцевий житель. Під час обстеження було засвідчено стан алкогольного сп'яніння водія (2,5 проміле). 

"Зібрані матеріали передані до Територіального управління Державного бюро розслідувань в Хмельницькій області, оскільки водій є працівником місцевого лісового господарства", - додали в поліції.
Поділитись

Новини по темі: