27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вбив охоронника та підпалив АЗС: поліція в столиці затримала підозрюваного

Вбив охоронника та підпалив АЗС: поліція в столиці затримала підозрюваного

  • 11 жовтня, 2021 13:57
На залізничному вокзалі в Києві правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 49-річного охоронника недіючої автозаправної станції на Житомирщині. Попередньо відомо, що мотивом для позбавлення життя був пошук грошей.

Як повідомлялося, вранці 10 жовтня у с. Кочерів після ліквідації задимлення у службовому приміщенні недіючої АЗС було виявлено тіло охоронника з ушкодженнями. Судово-медичні експерти підтвердили, що смерть 49-річного жителя місцевої громади настала внаслідок численних травм, у тому числі серйозної черепно-мозкової.

Правоохоронці проаналізували записи камер відеоспостереження та встановили, що підозрюваний може знаходитись у столиці. Уже за кілька годин поліцейські затримали     його на вокзалі. Чоловік при собі мав квиток на поїзд в інший регіон України.
 

"Про нього відомо, що він 46-річний житель Черняхівської громади і раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за умисне спричинення особі тяжких тілесних ушкоджень. Попередньо з’ясовано, що близько 3 ночі 10 жовтня він, перебуваючи у нетверезому стані, прийшов на автозаправну станцію з наміром роздобути гроші. На спротив охоронника зреагував агресивно і в ході бійки завдав йому серйозних травм. Потому залишив місце події", - повідомили в поліції Житомирської області.


Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. За чинним законодавством підозрюванному в вбивстві загрожує довічне ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: