19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Бізнес на могилах: на Житомирщині чоловік здавав надгробки на металобрухт

Бізнес на могилах: на Житомирщині чоловік здавав надгробки на металобрухт

  • 5 жовтня, 2021 14:27
В місті Радомишль Житомирської області чоловік викрадав на кладовищі металеві надгробки й здавав на металобрухт. За "вандальний" бізнес зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність. Про це "ЖЖ" повідомили в поліції Житомирщини.
 

"До Радомишльського відділення поліції 4 жовтня надійшло повідомлення про вандалізм на місцевому цвинтарі. Поліцейські слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, зафіксували викрадення металевих надгробків з дев’яти могил, розташованих поруч на одній ділянці", - інформує пресслужба поліції.


Правоохоронці перевірили коло осіб, які раніше потрапляли в їх поле зору за подібні правопорушення, і місця прийому металобрухту. У результаті викрили причетність до наруги 52-річного жителя міста. Свою вину він визнав.

"Чоловік проживає неподалік цвинтаря, тож і занадився уночі демонтувати надгробки. Свою здобич здавав на металобрухт", - зазначають в поліції.

За чинним законодавством подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу, піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: