20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Громадам Житомирської області передали 12 шкільних автобусів. ФОТО

  • 5 жовтня, 2021 8:33
Для 12 територіальних громад Житомирщини придбали нові шкільні автобуси. Урочисте вручення автобусів відбулося у Житомирі під стінами облдержадміністрації.

Як повідомили в ОДА, загальна вартість автобусів складає майже 20 млн грн, з яких: 70% – державний бюджет, 30% – співфінансування територіальних громад.
 

"Зараз парк шкільних автобусів області складає 312 одиниць. Зазначу, що для повного оновлення автопарку в області ще потрібно близько 30 таких автобусів. На сьогодні 18 тисяч сільських школярів та 3 тисячі вчителів вже забезпечені безкоштовним підвозом до навчальних закладів. Програма "Шкільний автобус" буде діяти й надалі, оскільки кількість спеціалізованого транспорту потрібно не тільки збільшувати, але й оновлювати ті автобуси, що працюють вже понад 10 років", - сказав голова ОДА Віталій Бунечко.


Вже найближчим часом шкільні автобуси почнуть розвозити на навчання дітей Коростенської, Коростишівської, Олевської, Станишівської, Семенівської, Баранівської, Лугинської, Овруцької, Радомишльської, Ружинської, Хорошівської та Чуднівської громад.

Ще 3 автобуси будуть передані громадам протягом цього року.









Фото: Житомирська ОДА
Поділитись

Новини по темі: