24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Не продав авто: жінка найняла «смотрящого», щоб вибити з житомирянина «моральну компенсацію»

Не продав авто: жінка найняла «смотрящого», щоб вибити з житомирянина «моральну компенсацію»

  • 24 вересня, 2021 17:41
У Житомирській області правоохоронці затримали жінку, яка найняла так званого "смотрящого", щоб той помстився чоловіку, який не продав їй автомобіль. Про це "Журналу Житомира" повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирщини.
 

"Конфлікт між підозрюваною та жителем обласного центру, раніше незнайомими, виник через наміри жінки придбати у нього автомобіль. Однак угода не відбулась, а ображена леді звернулась до одного з так званих "смотрящих" у спецустанові. До речі, сама підозрювана теж раніше притягувалась до кримінальної відповідальності", - розповіли в поліції.


Зазначається, що жінка оплатила певну суму кримінальному авторитету для того, аби він вибив з продавця "моральну компенсацію" в розмірі 20 тисяч гривень.
 

"Засуджений, перебуваючи у місцях позбавлення волі, упродовж кількох місяців телефонував житомирянину та вимагав сплати 20 тисяч гривень. У випадку невиконання поставлених умов погрожував задіяти підконтрольних осіб на свободі для спричинення "боржнику" тілесних ушкоджень та знищення його майна", - додали правоохоронці.


"Смотрящего" поліцейські викрили у першій декаді вересня та оголосили про підозру у вимаганні та інших кримінальних діяннях.  

23 вересня правоохоронці оголосили підозру і замовниці послуг за ч. 1 ст. 255-3 (Звернення за застосуванням злочинного впливу) Кримінального кодексу України. Їй може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 7 років.

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: