28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Російська пропагандистка Скабєєва висміяла будівництво у Житомирі сміттєпереробного заводу. ВІДЕО

Російська пропагандистка Скабєєва висміяла будівництво у Житомирі сміттєпереробного заводу. ВІДЕО

  • 22 вересня, 2021 11:41
Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі телеканалу "Росія-1" висміяла будівництво у Житомирі сміттєпереробного заводу та сучасної ТЕЦ. 

Уривком з ефіру поділився в соцмережі міський голова Сергій Сухомлин.
 

"Вкотре переконався, що ми точно робимо все правильно, якщо навіть в центральних новинах російського телебачення показують Житомир та істерять з приводу наших проектів", - сказав міський голова Житомира.


У відео розповідається, що у Житомирі будується сміттєспалювальний завод, хоча насправді ведеться будівництво заводу з переробки сміття. З відходів вироблятимуть RDF-паливо, а потім використовувати для опалення.

Також в ефірі пропагандистського каналу зачепили тему будівництва житомирської ТЕЦ, яка за словами росіян, працює на дровах.
 

"Завтра на Украине первые заморозки, но при этом то, как они планируют замерзнуть назло Путину, это наверное их личные проблемы", - резюмувала Скабєєва.


Варто додати, що після будівництва зазначених об'єктів Житомир планує суттєво скоротити споживання газу. А після будівництва ще трьох ТЕЦ закрити на 70% потреби теплокомуненерго.

 
Поділитись

Новини по темі: