24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин продав на металобрухт чужий «Москвич», який простоював у дворі

Житомирянин продав на металобрухт чужий «Москвич», який простоював у дворі

  • 21 вересня, 2021 8:39
У Житомирі чоловік продав на металобрухт, як він думав, нічийний "Москвич", який простоював у дворі багатоповерхівки. Згодом з'ясувалося, що автомобіль все ж має власника і підприємливому житомирянину тепер загрожує кримінальна відповідальність.

"Як повідомив 47-річний житомирянин, з двору багатоповерхівки зник його несправний автомобіль. Поліцейські розпочали заходи для встановлення причетних до події та місця знаходження самого авто. У результаті оперативники виявили транспортний засіб в автомайстерні. У подальшому розшуківці встановили, що "Москвич" був проданий в якості металобрухту", - інформує поліція Житомирщини.

Поліцейські з’ясували, що автомобіль продав 30-річний житомирянин. Як згодом він розповів, автомобіль тривалий час знаходився біля будинку з механічними пошкодженнями та спущеними колесами. Кілька днів він спостерігав за ситуацією і вирішив, що транспортний засіб не має господаря. Відтак за допомогою евакуатора транспортував автомобіль до автомайстерні та продав.

Його дії слідчі кваліфікували за  ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі строком від 3 до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: