28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Понад 300 тис. грн вкрали під час будівництва спортмайданчика на Житомирщині

Понад 300 тис. грн вкрали під час будівництва спортмайданчика на Житомирщині

  • 20 вересня, 2021 14:48
У Житомирській області під час будівництва спортивного майданчика підрядник присвоїв понад 300 тис. грн бюджетних коштів. Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.

Слідством встановлено, що у грудні 2017 року підприємець з міста Житомира виконував підрядні роботи з будівництва майданчика для міні-футболу в смт Червоне на суму понад 1,4 млн грн і завищив вартість проведених робіт на 334 тис. грн.
 

"Підрядник з корисливих мотивів до виконання робіт залучив свого знайомого підприємця, вступивши з ним у злочинну змову. Так, діючи спільно, вони внесли недостовірні відомості до офіційних документів про обсяги витраченого матеріалу та проведених робіт, завищивши їх вартість на суму майже 334 тис. грн. Відповідно підприємцям з бюджету було зайво перераховано зазначену суму, яку вони привласнили", - додали в прокуратурі.


Двом підприємцям повідомлено про підозру в службовому підробленні та у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудове розслідування за процесуального керівництва окружної прокуратури проводить Бердичівський райвідділ поліції.
Поділитись

Новини по темі: