18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині в очереті знайшли тіло чоловіка, який зник безвісти в кінці серпня

На Житомирщині в очереті знайшли тіло чоловіка, який зник безвісти в кінці серпня

  • 17 вересня, 2021 9:11
У Житомирській області поліцейські, військовослужбовці та небайдужі громадяни декілька днів розшукували безвісно зниклого чоловіка. Днями його тіло знайшли на лузі в очереті. Про це 16 вересня повідомили в ГУ Нацполіції.
 

"До поліцейських Радомишля 9 вересня звернувся голова Вишевицької громади із повідомленням про зникнення 58-річного місцевого жителя. Під час першочергових дій правоохоронці встановили, що востаннє чоловіка бачили односельчани ще 31 серпня. Тоді у чоловіка виникла суперечка з дорослим сином. У розпалі емоцій батько покинув роботу (випасав корів на лузі) та пішов геть. Додому чоловік не повернувся ні того дня, ні у наступні", - інформує поліція.


Поліцейські у рамках відкритого кримінального провадження розпочали заходи із встановлення місця перебування зниклого.

До пошукових груп залучили правоохоронців, військовослужбовців місцевої частини А 2192 та місцевих жителів. Вони прочісували довколишні поля та лісопосадки, а також обстежували водойми.

У результаті пошуків 11 вересня в очереті поблизу озера на околиці с. Вишевичі виявили тіло зниклого чоловіка. 

В поліції повідомили, що видимих ушкоджень у нього немає, однак призначена судово-медична експертиза не змогла встановити причину смерті через природні біологічні зміни організму.
Поділитись

Новини по темі: