27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі пильна сусідка допомогла затримати квартирних злодіїв

У Житомирі пильна сусідка допомогла затримати квартирних злодіїв

  • 13 вересня, 2021 12:49
Завдяки пильності житомирянки поліцейські затримали двох крадіїв, які проникли в чужу квартиру. Про це інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

"До поліції зателефонувала жінка і розповіла, що у сусідній квартирі хтось знаходиться. За словами жінки, власниця квартири померла кілька місяців тому і відтоді в оселі ніхто не проживає. А уночі жінка почула у сусідському помешканні метушню та чоловічі голоси, що її й занепокоїло", - йдеться у повідомленні ГУНП.

На місце події були направлені патрульні, які уже через кілька хвилин прибули до будинку. У квартирі дійсно знаходились люди, однак неодноразові вимоги поліцейських відчинити двері вони ігнорували.
 

"За вказаною адресою виїхали також поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління та роти поліції особливого призначення ГУНП. Примусово відчинивши двері, правоохоронці виявили в одній з кімнат двох чоловіків", - додали в поліції.


Фото: ГУНП

Встановлено, що обоє - місцеві жителі, віком 36 та 45 років. Раніше вони уже притягувалися до кримінальної відповідальності за тяжкі діяння, а нині є фігурантами декількох проваджень, пов’язаних із майновими злочинами.

Під час огляду у них вилучена сумка з документами власниці квартири та її особистими речами.

Відповідно до чинного законодавства, чоловікам може загрожувати позбавлення волі, терміном від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: