29 березня, 2024
Ми в соцмережах

СБУ проведе на Житомирщині антитерористичні навчання: громадян попереджають про незручності

  • 10 вересня, 2021 11:58
У Житомирській області до 16 вересня Служба безпеки України проводитиме спеціальні антитерористичні навчання. У ході навчань під посиленим захистом перебуватимуть стратегічно важливі об’єкти і місця масового перебування людей.

Про це попереджає Управління СБ України в Житомирській області.
 

"Основна мета – удосконалення міжвідомчої взаємодії для ефективного реагування на можливі терористичні та диверсійні загрози у прикордонному Коростенському районі", – інформує СБУ.


До тренувань залучатимуться підрозділи регіональних управлінь СБУ та Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії, Збройних сил України, представники органів влади і місцевого самоврядування.

У зв’язку із навчаннями у Коростенському районі можливе тимчасове обмеження чи заборона пересування людей і транспортних засобів, здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

"СБУ звертається до житомирян та гостей регіону з проханням із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства", – повідомляє спецслужба.

Поділитись

Новини по темі: