24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В жовтні в Житомирі пройде форум Polissya Invest: на організацію витратять 2 млн грн

В жовтні в Житомирі пройде форум Polissya Invest: на організацію витратять 2 млн грн

  • 10 вересня, 2021 9:15
Житомирська ОДА збирається витратити на проведення інвестиційного форуму Polissya Invest 2 млн гривень. Тендер на послуги з організації заходу опублікувано на Рrozorro.

Як повідомляє "Перший Житомирський", форум пройде у декорованому залі на 500 осіб, з LED-екраном і подіумом. Учасники отримають роздаткові матеріали: флешки з логотипом Polissia Invest, брендовані записники, ручки, інвестиційні каталоги. Пропускатимуть на форум через два металодетектори та виключно запрошених осіб.

Під час заходу діятимуть "зала громад" та "зала бізнесу" із виставковими та робочими зонами. У залі "B2B" організують кейтеринг на 500 осіб із кавою/чаєм, печивом/випічкою, фруктами та легкими закусками.

Для VIP-гостей та спікерів виконавець має організувати культурно-розважальну програму.

У рамках форуму також буде церемонія нагородження "Invest Awards" – виконавець має виготовити 5 нагород.

Для організації заходу виконавець має знайти і запропонувати місце проведення, оформити зал та хол, розробити стенди для візуалізації, а також надати схему руху учасників заходу та авто. Паркувальна зона має вміщати 200 авто.

На форумі демонструватимуть реалізовані в області проєкти. Установлять стенди з візуалізацією проєктів та фотозону.

Також виконавець має сформувати список учасників, інвесторів, знайти п’ять модераторів, 25 спікерів, топ спікера – відому медійну людину з наявністю експертного та міжнародного досвіду за попереднім погодженням з замовником.

Крім того, виконавець має створити сайт polissiainvest.com та погодити із замовником матеріали про форум у ЗМІ. За виконавцем також – рекламування форуму, підготовка роликів та фото.

Форум планують провести в Житомирі 22 жовтня. На захід запрошені перші особи держави, міжнародні партнери і дипломатичні гості.
Поділитись

Новини по темі: