23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Новий логотип Житомирської області обере оргкомітет, бізнес і громадськість

  • 8 вересня, 2021 17:25
Туристичний логотип Житомирської області обиратимуть члени організаційного комітету, бізнес-клуб та громадськість. А сам конкурс буде проводитись мінімум у чотири етапи. 

Про це говорили під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу в обласній раді.
 

"Сьогодні, члени оргкомітету обговорили технічне завдання конкурсу, критерії оцінювання та обрання переможця. Конкурс буде проводитись у п’ять етапів, але якщо у півфіналі один з презентованих логотипів набере більше 51% голосів, переможця визначать вже на четвертому", – повідомили в облраді.


На розгляд членів оргкомітету була висунута пропозиція про вибір переможця конкурсу за моделлю 50 на 50 – оргкомітет/громадськість.

Представник Державного агентства розвитку туризму України Олег Пастущак запропонував залучити до голосування й представників великого бізнесу Житомирщини, адже це люди, які розбираються у брендингу та у майбутньому можуть безпосередньо використовувати новий логотип у своїй продукції.

Тож члени оргкомітету проголосували за затвердження наступних умов визначення переможця конкурсу: 34% – члени організаційного комітету, 33% – бізнес-клуб Житомирщини, 33% – громадськість.

Переможець конкурсу отримає нагороду у сумі 90 тис. грн.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 23 січня 2020 року в облдержадміністрації провели офіційну презентацію туристичного логотипу Житомирщини. Логотип обрали з 23 варіантів, які подавали на конкурс ще в 2018 році.
Поділитись

Новини по темі: