29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В готелі депутатки Житомирської міськради відкриють гральний заклад

В готелі депутатки Житомирської міськради відкриють гральний заклад

  • 3 вересня, 2021 15:30
У Житомирі в тризірковому готелі "DODO" відкриють перший легальний гральний заклад із автоматами та букмекерськими пунктами. Дозвіл на це отримало ТОВ "Альсафі".

Про це повідомляється на сайті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

ТОВ "Альсафі" засновали в лютому 2020 року в Житомирі по проспекту Незалежності, 13. Фірма спеціалізується на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Статутний капітал - 11,9 млн грн. Бенефіціарним власником фірми є бізнесмен Олександр Пан.





Відомо, що гральні зали розмістять на першому поверсі будівлі загальною площею 546 кв. м.

Як пише Телеграм Житомира, власником готелю "DODO" є ПП "Укрторгресурс-Полісся", яке з червня 2021 року належить Любові Цимбалюк - депутатці Житомирської міськради від партії "Сила і честь".

Нагадаємо, президент України 11 серпня 2020 року підписав Закон України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Згідно з законом, гральні заклади казино дозволили розміщувати виключно в готелях категорії "п'ять зірок", "чотири зірки" з номерним фондом не менше 100 номерів, а також на території спеціальних гральних зон, створених за рішенням КМУ.

Зали гральних автоматів і букмекерські пункти дозволено розміщувати лише в готелях категорії "три", "чотири" та "п'ять зірок".
Поділитись

Новини по темі: