27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Поліції не менш, ніж глядачів»: в Житомирі протестували проти російського співака Малініна

«Поліції не менш, ніж глядачів»: в Житомирі протестували проти російського співака Малініна

  • 3 вересня, 2021 8:34
У Житомир із концертом приїхав російський поп-співак Олександр Малінін. Концерт співака почався о 19:00 2 вересня. 

Перед тим під театром імені Івана Кочерги, житомиряни зустріли Малініна протестом, а порядок охороняти приїхали сотні поліцейських, передає 24 канал.
 

Повідомляли про мінування


Напередодні концерту місцеві жителі закликали не купувати квитків на цей концерт, а навіть здавати. Військовий Ігор Сейко у фейсбуці зазначав, що ветерани АТО збираються бойкотувати дійство. Зрештою так і сталося.

У день концерту під театром справді зібралися активісти з плакатами і гаслами проти Малініна. Журналістка Оксана Трокоз написала, що "поліції виявилося не менше, ніж глядачів".



Незважаючи на мітинг, концерт у Житомирі таки відбувся. Втім, як повідомив військовий Ігор Сейко, зала була нашпигована поліцейськими. До того ж, за його словами, повідомлялося про мінування зали.
 

"Навіть коли пройшла інформація, що зал заміновано – концерт не зупинили, а підігнали "швидку" та МЧС. Хтось, дуже "крутий" взяв на себе таку відповідальність", – написав він.


Фото Оксани Трокоз

Зазначимо, що Олександр Малінін не занесений до "чорного списку Мінкульту" і не потрапляв у публічні скандали через висловлювання про Крим чи Донбас. Проте сумнівну репутацію має його син Микита.
 

Син Олександра Малініна у "Миротворці"


Микита Малінін – син поп-співака – неодноразово потрапляв у скандали. Він активно гастролював в окупованому Криму і висловлювався за "єдінство з Росією". У 2017 році його внесли в базу даних "Миротворця".

Афіша Микити Малініна про концерт у Криму
Поділитись

Новини по темі: