19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Бізнес на інтимі: у Житомирі затримали 26-річну сутенершу

  • 1 вересня, 2021 10:55
Правоохоронці викрили житомирянку, яка налагодила бізнес на інтимі. Вона підшукувала клієнтів для пов’язаних з нею жінок, організовувала зустрічі й отримувала частину коштів за послуги. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"За наявними відомостями, з нею були пов’язані щонайменше троє жінок, які надавали інтимні послуги за замовленням. Так, фігурантка через оголошення в Інтернет-мережі підшукувала клієнтів, домовлялась про оплату й організовувала зустрічі в орендованих помешканнях у Житомирі. Частину з отриманих грошей забирала, інше розподіляла між виконавицями замовлень", – розповів начальник відділу міграційної поліції ГУНП Житомирщини Олександр Фурманюк.


Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 26-річної жінки та вилучили докази протиправної діяльності. 

Вже наступного дня за погодженням з обласною прокуратурою їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.
Поділитись

Новини по темі: