19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Мешканець Житомирщини за декілька годин викрав два автомобілі, в яких власники не замкнули двері

Мешканець Житомирщини за декілька годин викрав два автомобілі, в яких власники не замкнули двері

  • 31 серпня, 2021 15:41
У Житомирській області чоловік протягом декількох годин вкрав два автомобілі: спочатку покатався на "Москвичі", а згодом заволодів ВАЗом. Обидві автівки розшукали та повернули власникам. Викрадачу ж загрожує ув'язнення.
 

"29 серпня до Новоград-Волинського райвідділу звернувся 69-річний місцевий житель із повідомленням про те, що викрали його автомобіль "Москвич". Того ж дня до поліцейських звернувся 19-річний житель району із заявою про те, що невідома особа заволоділа його автівкою ВАЗ-2106", – повідомляє поліція Житомирщини.


Правоохоронці встановили, що до викрадення транспортних засобів причетний 60-річний житель одного із сіл Новоград-Волинського району. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за угони транспортних засобів.

Відомо, що підозрюваний спочатку викрав "Москвич", двері якого власник залишив незамкненими. Однак через брак пального у баку він зупинився у найближчій посадці, де й покинув автівку. Згодом на шляху чоловікові трапилась ще одна незачинена ВАЗівка.

Поліцейські розшукали обидва транспортні засоби. З ВАЗівки підозрюваний ще й викрав акумулятор і злив з її баку пальне. Свою провину чоловік визнав.

За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження. Чоловікові загрожує обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.
Поділитись

Новини по темі: