26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У дитячий табір на Житомирщині незаконно поселили дорожників – прокуратура

  • 17 серпня, 2021 10:20
На Житомирщині в діючому дитячому таборі відпочинку поселили дорожників. Прокуратура заявляє, що працівники живуть в приміщеннях незаконно, адже заборонено використовувати дитячі заклади не за призначенням.
 

"Любарською селищною радою у квітні цього року з приватним товариством, яке займається будівництвом доріг, укладено чотири договори оренди приміщень діючого дитячого табору відпочинку, площею понад 1100 кв. м, ринковою вартістю майже 4 млн грн", – повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.


Зазначається, що у дитячому закладі поселилися та проживають робітники з будівництва автодоріг, до того ж, у підсобних приміщеннях зберігають ще й свій робочий інвентар.

Прокуратура встановила, що договори укладено протиправно, оскільки законодавством заборонено використовувати дитячі заклади з оздоровлення та відпочинку дітей не за призначенням.

"Чуднівською окружною прокуратурою заявлено позов в інтересах Любарської об’єднаної територіальної громади щодо визнання недійсними договорів оренди приміщень дитячого закладу з оздоровлення та відпочинку, а також їх повернення", – додала прокуратура.

Позовну заяву скеровано до Господарського суду Житомирської області.
Поділитись

Новини по темі: