26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі зухвалі грабіжники вдерлися до будинку, в якому спав господар

У Житомирі зухвалі грабіжники вдерлися до будинку, в якому спав господар

  • 16 серпня, 2021 12:57
Вночі до будинку житомирянина через вікно вдерлися двоє чоловіків. Від господаря, який прокинувся у той момент, непрохані гості втекли, забравши із собою ноутбук. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"Повідомлення до поліції надійшло близько 3 ночі (14 серпня, - ред.). 34-річний заявник розповів, що чверть години тому він прокинувся від стороннього шуму у будинку і в одній з кімнат побачив двох чоловіків, які нишпорили в оселі. Зрозумівши, що викриті господарем, непрохані гості почали тікати, прихопивши із собою ноутбук", - йдеться у повідомленні.


Власник обійстя спробував їх наздогнати, проте марно. Чоловік повідомив поліції, що упізнав у нічних візитерах своїх знайомців, які напередодні чаркували у нього вдома.

"Ми перевірили вказані чоловіком відомості і викрили у причетності до правопорушення двох житомирян, віком 35 та 40 років", - розповів т.в.о. начальника Житомирського районного управління поліції Андрій Денисюк.

Відомо, що чоловіки уже раніше притягувались до кримінальної відповідальності за пограбування. Одного з підозрюваних поліцейські застали вдома уранці наступного дня. Іншого розшукали у місті згодом. 

Викрадений з оселі ноутбук встигли продати, однак правоохоронці його незабаром вилучили. За чинним законодавством за пограбування будинку чоловікам може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: