25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • ОДА показала, як ремонтують житомирський басейн «Авангард». ФОТО

ОДА показала, як ремонтують житомирський басейн «Авангард». ФОТО

  • 16 серпня, 2021 8:33
У Житомирі на Старому бульварі триває ремонт басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи "Авангард". Ремонтні роботи в басейні ведуться з 2015 року. Наразі підрядник займається капремонтом внутрішніх приміщень.
 

"З 2015 року за кошти обласного бюджету здійснили: оновлення фасаду будівлі із заміною віконних секцій; облаштування центрального входу; ремонт даху будівлі; облицювання керамічною плиткою дна та стін басейну, стін та частково колон в приміщенні ванни плавального басейну; ремонт 3-х метрової вишки для стрибків у воду", – інформує Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.


З 2019 року роботи виконуються за проектом, який спрямовано на капітальний ремонт внутрішніх приміщень.

"Проєкт має на меті створення сучасного басейну для забезпечення потреб жителів громади та району, підвищення ефективності підготовки спортсменів, а також рівня надання освітніх, фізкультурно-спортивних послуг, залучення до здорового способу життя дітей, юнацтва та інших верств населення", – повідомили в ОДА.

Генеральний підрядник – ТОВ "БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС МОНТАЖПРОЕКТ".

Загальна кошторисна вартість проєкту – 20 млн 628 тис. грн. На 2021 рік передбачено фінансування у розмірі 18 млн 621 тис. грн.





























Фото: Житомирська ОДА
Поділитись

Новини по темі: