27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирянам заборонять вільно відвідувати стадіон «Спартак Арена»

Житомирянам заборонять вільно відвідувати стадіон «Спартак Арена»

  • 12 серпня, 2021 10:34
Житомирянам наприкінці вересня заборонять вільно відвідувати стадіон "Спартак Арена". Там запровадять картковий пропускний режим. 

Займатися спортом на стадіоні, як і раніше, зможуть всі охочі, але потрібно буде заповнити заяву та отримати перепустку, інформує "Суспільне".
 

"Є певні правила користування стадіоном, користування біговою доріжкою. Сюди мають допуск всі жителі нашого міста, але лише у спортивному взутті. Також є вільний доступ до тренажерної зони, окрім годин, коли в нас проходять офіційні ігри. Але незабаром з'явиться карткова система входу на стадіон. Людина, яка бажає займатися на стадіоні, прийде, заповнить заяву і тоді отримає картку входу", – розповів директор міської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу "Полісся" Володимир Дорошенко.


З 1 червня подібний пропускний режим діє на стадіоні "Полісся". Наразі перепустки отримали 80 людей.

Фото: Суспільне
 

"Кожен, хто хоче прийти і отримати перепустку, повинен ознайомитися з правилами, написати заяву, принести своє фото, – сказала Надія Дмухівська, директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи з легкої атлетики. – У всіх має бути спортивне взуття. Люди повинні знати, що сюди не можна приходити на підборах, гуляти з собаками. Якщо порушуються правила поведінки, то людина позбавляється можливості приходити та займатися".


Нагадаємо, на "Спартак Арені" відбудеться ІІІ відкритий міський турнір з футболу серед юнаків пам’яті загиблого учасника АТО Дмитра Рудя.
Поділитись

Новини по темі: