29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Мешканка Коростеня звинуватила «слугу народу» в побитті: в партії запевняють, що був напад на їх депутата

Мешканка Коростеня звинуватила «слугу народу» в побитті: в партії запевняють, що був напад на їх депутата

  • 11 серпня, 2021 17:28
Мешканка міста Коростень Житомирської області Анна Плескач стверджує, що депутат місцевої міської ради Сергій Ярошевець, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, наніс їй серйозні тілесні ушкодження. Місцевий осередок політичної партії "Слуга народу" натомість звинувачує Анну Плескач в нападі на їх партійця.

Як повідомляє Анна Плескач на своїй сторінці в Facebook, інцидент стався в ніч на 7 серпня, коли жінка з друзями поверталася додому від подруг. Зараз у жінки розірвано вухо, численні садна на обличчі і тілі.
 

"Він (Ярошевець) з матами продовжив переслідування і накинувся на мене з кулаками ... І тягне за сережку, він вириває мені повністю мочку вуха, зриває сережку, шлейку сумки зриває і починає мене моєю ж сумкою бити. Телефон випав і він розтоптав повністю. І коли хлопці його відтягують, він бере цю сумку розгортається і прискорює хід. У мене вся кофта в крові, вухо повністю розірвано. Я розумію що сумки немає, а там мої документи. Добре що товариш наздоганяє його і забирає сумку", - розповіла Анна подробиці нападу.




За словами Плескач, на наступний день вона дізналася, що нападник - депутат Коростенської міськради Сергій Ярошевець, член партії "Слуга народу".
 

"І яким же було моє здивування, коли на наступний день я дізналася, що цією агресивною людиною, що напала на мене, виявився депутат Коростенської міськради Сергій Ярошевець. Я мама 2 дітей! Яка йшла із зустрічі з подругами. І потрапляю на такого ось представника народу? Більш того, його партія робить заяви в ЗМІ, що мова йде про напад ... на депутата через політичну діяльність", - написала Анна Плескач.



Напад на депутата


9 серпня на сторінці в соцмережі "Слуга Народу Житомирщина" було опубліковане повідомлення про розбійний напад на депутата Коростенської міської ради від партії "Слуга Народу" Сергія Ярошевця. 
 

"Під під’їздом власного будинку в самому центрі Коростеня четверо невідомих жорстоко побили Сергія Ярошевця. Із черепно-мозковою травмою, струсом мозку та побоями він перебуває в хірургічному відділенні міської лікарні. На щастя, загрози його життю вже немає. Але для відновлення буде необхідна тривала реабілітація", - йдеться у повідомлення.


В партії запевняють, що причина нападу - політична діяльність Сергія Ярошевця.
 

"Незважаючи на наявність свідків і велику кількість камер спостереження, нападників встановити не вдалося. Отже, винні можуть залишитися безкарними. Причина нападу зрозуміла - депутатська діяльність. Адже Сергій Ярошевець, як і вся фракція партії "Слуга народу" в Коростенській міськраді, виступав проти завозу сміття з інших регіонів України на Коростенське сміттєзвалище", - повідомляє осередок "Слуги народу".


За фактом нападу Житомирська обласна організація партії "Слуга народу" звернулася до Міністерства внутрішніх справ України.

Поділитись

Новини по темі: