26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині чоловік жорстоко побив товариша по чарці: не приходячи у свідомість він помер

На Житомирщині чоловік жорстоко побив товариша по чарці: не приходячи у свідомість він помер

  • 10 серпня, 2021 17:13
У Житомирській області конфлікт між двома чоловіками після спільного застілля завершився смертю одного з них. Події розгорталися с. Мала Чернявка Вчорайшенської громади, повідомляє поліція Житомирщини.
 

"8 серпня уранці до поліції від медиків надійшло повідомлення про екстрену госпіталізацію з вулиці села без свідомості невідомого чоловіка. Під час першочергових заходів поліцейські встановили особу ушпиталенного. Ним виявився 31-річний житель цього ж населеного пункту, а знайшов його у непритомному стані односельчанин, який уранці гнав худобу на випас", – інформують правоохоронці.


У подальшому поліцейські з’ясували, що напередодні увечері компанія з кількох чоловіків розпивали спиртне. В якийсь момент між двома з них виник раптовий конфлікт нібито через телефон. 28-річний чоловік, відстоюючи свою позицію у суперечці, завдав іншому кількох ударів, від чого той упав, утративши свідомість. 

Компанія залишила травмованого лежати на землі та розійшлися по домівках, оскільки було уже за північ. Чоловік, не приходячи у свідомість, наступного дня помер у лікарні. 
 

"Його опонентові слідчі оголосили про підозру у вчиненні цього діяння. Вирішується питання про запобіжний захід", - повідомив начальник Бердичівського районного відділу поліції Олег Мельничук.


Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: