25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Викрав і закопав: в Олевську крадений мотоцикл сховали в ямі. ФОТО

Викрав і закопав: в Олевську крадений мотоцикл сховали в ямі. ФОТО

  • 4 серпня, 2021 14:16
У місті Олевськ чоловік викрав мотоцикл і заховав його в 2-метровій ямі, яку викопав у власному подвір'ї. Як розповіли в поліції, вони вперше стикнулися з таким способом приховування викраденого майна.
 

"3 серпня до відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського РУП звернувся місцевий житель із повідомленням про викрадення його мотоцикла Lonkin 250. Чоловік розповів, що транспортний засіб знаходився на подвір’ї його будинку, звідки вночі й зник", – інформує поліція Житомирської області.


Під час першочергових заходів поліцейські запідозрили у вчиненні правопорушення місцевого жителя, який раніше вже був засуджений за майнові злочини. Під час огляду за місцем проживання 41-річного чоловіка правоохоронці й виявили викрадений мотоцикл. Він перебував у величезній ямі і щоб його вилучити, довелося попрацювати лопатами.
 

"Попередньо, яму глибиною близько 2 м чоловік викопав тієї ж ночі. А от чому прийняв таке рішення, зрозумілої відповіді отримати не вдалось", – коментує начальник відділення поліції №2 Ігор Григоришин.


Попередня правова кваліфікація якої – ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.




 

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: