29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Названо найпопулярніший серед абітурієнтів університет Житомира

  • 26 липня, 2021 17:02
Портал Освіта.ua опублікував рейтинг 100 українських вишів, які цього року найпопулярніші серед абітурієнтів.

Повідомляється, що всього до навчальних закладів подано більше 1 млн 700 тисяч заяв від вступників. У тому числі 1 млн 200 тисяч заяв подано абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти (11 клас). 
 

"Як і минулого року, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка. Третю сходинку посідає Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського. Четверту та п’яту сходинку посідають Національний авіаційний університет та Національний університет "Львівська політехніка", – йдеться у повідомленні.


До рейтингу потрапили і житомирські університети. Найвище місце у ЖДУ ім. Івана Франка – 37 (7515 заяв), Житомирська політехніка на 40 місці (7258). 

Поліський національний університет (колишній національний агроекологічний університет) посідає 91 місце (3011 заяв).





У таблиці враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання станом на 26 липня 2021 року.
Поділитись

Новини по темі: