29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі поліцейські посилили патрулювання Гідропарку. ФОТО

У Житомирі поліцейські посилили патрулювання Гідропарку. ФОТО

  • 26 липня, 2021 13:06
Вихідними правоохоронці провели посилене патрулювання у міському Гідропарку. До патрулювання долучилися поліцейські райуправління, роти поліції особливого призначення, поліцейські офіцери громад, патрульні та нацгвардійці.

Додаткові спільні патрулі забезпечували безпечний відпочинок містян починаючи з другої половини п’ятниці, інформує пресслужба поліції.


 

"Правоохоронці акцентували увагу відпочивальників на дотриманні заходів особистої безпеки під час дозвілля поблизу водойм. Нагадували про заборони розпиття алкоголю та куріння у громадських місцях", – повідомляє ГУНП.


Також поліцейські моніторили ситуацію з дотримання Правил дорожнього руху у пішохідних зонах парку. У трьох випадках відносно керманичів транспортних засобів були оформлені адміністративні матеріали за допущені порушення (ст. 122 КУпАП та 125 КУпАП).



Загалом під час проведення профілактичних заходів поліцейські склали 18 адміністративних протоколів, з них 10 – за розпиття алкоголю (ст. 178 КУпАП) та 5 - за куріння тютюнових виробів у громадських місцях (ст. 175-1 КУпАП).

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: