19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир до кінця липня накриє хвиля похолодання: потрібно приготуватися до температурного перепаду

Житомир до кінця липня накриє хвиля похолодання: потрібно приготуватися до температурного перепаду

  • 18 липня, 2021 13:54

Дощі і грози накрили частину Житомирської області ще в суботу, 17 липня. Сьогодні у неділю опади ще триватимуть, і температура повітря в деяких районах опуститься з +35 до +20 градусів вночі. До кінця липня погода в Житомирі буде залишатися нестабільною, і очікується ще одна хвиля потепління і похолодання.

Дощі і грози очікуються в північних, центральних і західних областях України. Стовпчики термометрів покажуть до +28 ... +31 градусів на Заході, до +31 ... +31 в Києві і центральних областях, до +32 ... +36 на Півдні і Сході. У жителів Херсонської, Одеської, Миколаївської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької областей у неділю буде сухо і без опадів.

У понеділок, 19 липня, опади накриють майже всю країну, крім східних і південних областей. Циклон спричинить зниження температури повітря до +23 ... +25 градусів на Заході і до +26 ... +28 градусів в північних областях. У Житомирі тиждень почнеться також з дощів, вдень стовпчики термометрів опустяться до +27 ... +29 градусів. На Півдні і Сході, як і раніше буде триматися спека до +33 ... +35 градусів. Вітер західний, 5-10 м/с.

Синоптики прогнозують, що температурний спад буде нетривалим і вже після 23 липня опади частково залишаться в західних і східних областях, а на решті території України буде сухо і жарко. З 30 липня знову очікується короткочасне зниження температури, але до початку серпня обіцяє повернутись спека.
Україну до кінця липня накриє дві хвилі похолодання
Житомир до кінця липня накриє хвиля похолодання

Поділитись

Новини по темі: