29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі шахрай, представляючись працівником газової служби, обкрадає пенсіонерів

У Житомирі шахрай, представляючись працівником газової служби, обкрадає пенсіонерів

  • 15 липня, 2021 10:09
У Житомирі орудує злочинець, який під приводом перевірки газопостачання потрапляє в квартири містян та викрадає гроші. Від дій крадія вже постраждали дві пенсіонерки. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Вдень 13 липня з дозволу жінки до помешкання заходив незнайомець, який назвався працівником однієї з обслуговуючих компаній та повідомив про необхідність перевірки стану газопостачання. Під час невимушеної розмови довірлива бабуся кілька разів виходила з кімнати, а згодом і виявила зникнення 6 тисяч гривень", – інформують правоохоронці.


У цей же день схожий гість приходив й до 74-річної житомирянки. Як і у попередньому випадку, він відволікав жінку розмовами та проханнями принести води, а згодом господиня не знайшла своїх збережень у сумі 12 тисяч гривень.

"Поліцейські під час проведення перевірки встановили, що названа установа своїх працівників до потерпілих не направляли. За обома зверненнями слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України", – повідомляє ГУНП.

За описом потерпілих, на вигляд чоловікові близько 40 років, високого зросту, худорлявої статури, волосся темного кольору. Був одягнений  у рожеву теніску та сині джинси. При собі мав велику чорну сумку через плече. Нині поліцейські встановлюють особу крадія. 
Поділитись

Новини по темі: