28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В одному з будинків Житомира облаштували підпільний гральний заклад. ФОТО

В одному з будинків Житомира облаштували підпільний гральний заклад. ФОТО

  • 14 липня, 2021 16:58
У Житомирі правоохоронці виявили та припинили діяльність грального закладу. Відомо, що підпільний зал з азартними іграми організували на першому поверсі будинку по вул. Хлібній.
 

"Днями до Житомирського районного управління поліції надійшла інформація про те, що на першому поверсі одного з будинків по вулиці Хлібній у м. Житомирі працює гральний заклад. Правоохоронці, прибувши на місце події, виявили у вказаному приміщенні адміністратора та відвідувачів", – повідомило Головне управління Національної поліції в Житомирській області.




У ході проведених слідчих дій були вилучені 13 комплектів комп’ютерної техніки та апарати для перевірки грошових коштів і друку фіскальних чеків.
 
"За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України", – інформує поліція.

Фото: ГУНП

Відповідно до чинного законодавства, організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Житомирі поліція шість разів закривала один і той же гральний зал на вулиці Київській.
Поділитись

Новини по темі: