28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Наштрикнувся на косу: у Житомирській області жінка намагалася приховати вбивство чоловіка

Наштрикнувся на косу: у Житомирській області жінка намагалася приховати вбивство чоловіка

  • 12 липня, 2021 12:33
У Житомирській області до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 60-річного чоловіка. З’ясувалось, що співмешканка загиблого нанесла йому смертельне поранення під час раптового конфлікту, однак намагалась приховати цей злочин. 

"Про подію уранці, близько 9:50, повідомив фельдшер екстреної медичної допомоги, який виїздив на виклик про нібито нещасний випадок. Усі обставини події на місці перевіряли працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського районного відділу поліції", – розповіли правоохоронці та додали, що інцидент стався в Гришковецькій громаді Бердичівського району.

Так, співмешканка чоловіка стверджувала, що він випадково наштрикнувся на косу й отримав поранення. Утім огляд місця події, а також характер отриманої загиблим травми вказував на інші обставини.

Поліцейські попередньо встановили, що незадовго до події чоловік та його 50-річна співмешканка разом розпивали спиртне і між ними виник раптовий конфлікт. У розпалі емоцій жінка ймовірно і завдала опонентові ножове поранення.

Жінку затримали, за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження (ст. 115 Умисне вбивство Кримінального кодексу України).
Поділитись

Новини по темі: