29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Представлено програму грандіозного фестивалю Korolev Avia Fest: свято збере до 100 000 гостей

Представлено програму грандіозного фестивалю Korolev Avia Fest: свято збере до 100 000 гостей

  • 9 липня, 2021 11:59
14 та 15 серпня у Житомирі відбудеться масштабний авіаційний фестиваль "Korolev avia fest". Сьогодні міський голова під час брифінгу розповів про програму свята.

Так, за словами мера, Житомир чекає на 500 пілотів з різних країн, а дводенне авіаційне свято збере 100 тисяч відвідувачів.
 

"Тепер Житомирський аеропорт має статус міжнародного, а тому очікуємо багато пілотів малої авіації з Франції, Литви, Німеччини, Польщі, Румунії, Молдови та інших країн. Буде представлено цікаві літаки, виступи парашутистів… Вперше у Житомирі пройде чемпіонат України по дронах. Величезна зона фудкортів, дитячі майстеркласи", – розповідає міський голова Житомира.


Планується виставка електрокарів та розіграш машини Tesla. Взяти участь у ньому зможуть ті відвідувачі, які придбають електронні квитки для проходу до зони літаків. Вартість одного – близько 50 грн.

Хедлайнерами фестивалю стануть NK (Настя Каменських) та Jerry Heil.

Концерти, майстеркласи, зона фудкорту, показові виступи – безоплатні для відвідувачів.

До аеропорту буде організовано спецпідвіз.

"Минулого року було проблематично дістатись на фест. Тож цього разу, дорога від Київського шосе до аеропорту буде закритою для авто: лише пішоходи та окрема смуга для людей із інвалідністю! Зі знаку "Аеропорт" до локації фестивалю курсуватимуть комунальні автобуси", – резюмував Сухомлин.

Поділитись

Новини по темі: