18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали водія маршрутки, який був «під кайфом» і поспішав на роботу

У Житомирі затримали водія маршрутки, який був «під кайфом» і поспішав на роботу

  • 9 липня, 2021 10:20
Зранку 9 липня у Житомирі патрульні за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль. Як з'ясувалося, його водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. Про це "Журналу Житомира" повідомила пресслужба патрульної поліції.
 

"Інспектори патрульної поліції на вулиці Михайла Грушевського зупинили автомобіль Peugeot. Під час спілкування з водієм та перевірки документів останнього, патрульні виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду", – йдеться у повідомленні.


Як пояснив чоловік, він працює водієм маршрутного транспортного засобу і поспішав на виконання першого рейсу.

За інформацією поліції, від проходження освідування на стан наркотичного сп'яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків. Надалі патрульні здійснили поверхневу перевірку громадянина та виявили 4 згортки з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

Фото: патрульна поліція


"На місце зупинки транспортного засобу патрульні викликали слідчих для фіксації факту надання неправомірної вигоди та вилучення згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження", – повідомила патрульна поліція Житомирської області.
Поділитись

Новини по темі: