29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Коростишеві чоловік впав з 15-метрової скелі в кар'єр: від отриманих травм загинув

  • 8 липня, 2021 12:58
Вночі 7 біля кар’єру в місті Коростишів відпочивала компанія молоді. Один з відпочивальників відійшов від інших і впав з 15-метрової висоти у прірву. 

Про це повідомляє видання Житомир.info з посиланням на Державну службу України з НС у Житомирській області.

Від отриманих травм чоловік помер. На місці події працювали рятувальники, щоб дістати тіло.
 

«У місті Коростишів 7 липня проводились аварійні роботи по вилученню тіла загиблого з прірви місцевого кар’єру. Так, о 23:18 год. надійшло повідомлення від медиків про те, що необхідно дістати з кар’єру чоловіка. Прибувши на місце події, рятувальники з’ясували, що біля кар’єру відпочивала компанія. Один з молодих людей відійшов від решти відпочивальників. У тому місці була прірва, і молодик упав з висоти та опинився частково на камінні, частково на воді. Там був дуже крутий спуск, тож медики не могли дістатися до постраждалого. Рятувальники відшукали місце, аби спуститися, підійшли до постраждалого, однак на той момент він уже був неживий. Чоловіка обв’язали мотузкою, яку спустили рятувальники, що залишилися зверху, і таким чином підняли його. Медики констатували факт смерті», – розповіли в ДСНС.


Зі слів людей, що відпочивали в цій компанії, вони не одразу помітили, що хлопець відійшов, а коли побачили, де він, спустилися та намагалися надати першу домедичну допомогу. Однак марно. Відомо, що загиблий – житель Бердичівського району 1990 року народження.
Поділитись

Новини по темі: