28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Залізли в квартиру через вікно: у Бердичеві злочинці пограбували та жорстоко побили подружжя

Залізли в квартиру через вікно: у Бердичеві злочинці пограбували та жорстоко побили подружжя

  • 8 липня, 2021 11:33
На світанку 7 липня до квартири жителів м. Бердичева через вікно заскочили двоє грабіжників. Вони побили подружжя та забрали цінні речі, документи, гроші та банківські картки. Вже за кілька годин поліцейські встановили нападників та затримали їх. Про це "Журналу Житомира" повідомила пресслужба поліції.
 

"На першому поверсі багатоповерхівки у центрі міста винаймають квартиру співмешканці, 23-річний та 25-річна жителі Київщини. Цієї ночі вони лишили відчиненим вікно на кухні. Саме через нього нападники й потрапили в оселю. Невідомі, які були у масках, побили господарів та відібрали у них гаманець з 800 гривнями, прикраси із золота, кілька мобільних телефонів та документи", – йдеться у повідомленні.


У цей час в іншій кімнаті спала 4-річна донька жінки, на щастя, дитина не постраждала.

У жінки медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, а у чоловіка – забої різних частин тіла та перелом носа. Їм надали необхідну медичну допомогу.

Поліцейські вилучили з місця події слідову інформацію та інші речові докази. Також потерпілі змогли детально описати нападників. Вже за кілька годин правоохоронці завдяки камерам відеоспостереження встановили особи нападників та затримали їх. 

Грабіжниками виявилися двоє місцевих жителів віком 30 та 35 років. Відомо, що чоловіки раніше вже були засуджені за майнові злочини, старший також причетний до незаконного поводження з холодною зброєю та зберігання наркотиків.

Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.
Поділитись

Новини по темі: