19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Відкупитися не вийшло: в Житомирській області двох водіїв затримали за спробу дачі хабара

Відкупитися не вийшло: в Житомирській області двох водіїв затримали за спробу дачі хабара

  • 7 липня, 2021 13:21
У Житомирській області патрульні зупинили мопед із п'яним водієм за кермом. Для того, щоб поліцейські не складали на нього адмінпротокол, він спробував дати їм хабаря. Події розгортались 6 липня на трасі Київ-Чоп.
 

"Учора на автодорозі Київ – Чоп інспектори патрульної поліції зупинили мопед Honda. Спілкуючись з 54-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянину повідомили, що на нього буде складено протокол про адміністративну відповідальність. Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій запропонував патрульним винагороду в розмірі 500 гривень", – інформує пресслужба патрульної поліції.




На водія інспектори склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Цього ж дня на автомобільній дорозі Київ – Чоп за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль DAF. Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, водій також спробував уникнути відповідальності і запропонував інспекторам 200 гривень неправомірної вигоди.

На 54-річного керманича патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.
 

Фото: патрульна поліція


"На попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі громадяни не реагували, тому їх було затримано та викликано слідчо-оперативні групи", – додали в поліції.
Поділитись

Новини по темі: