25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На вулиці Житомира вийшли додаткові патрулі поліції

  • 5 липня, 2021 17:01
З понеділка, 5 липня, 70 поліцейських вийшли на патрулювання вулиць Житомира. Мета рейдів – попередження та припинення проявів вуличної злочинності. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"У заходах беруть участь більше 70 працівників апарату ГУНП та 7 відділів і відділень, які входять до структури Житомирського районного управління поліції, – зазначив начальник Житомирського РУП Сергій Синявський. – Основним є виявлення осіб, причетних до кримінальних чи адміністративних правопорушень, а також забезпечення публічної безпеки та порядку на території міста".




Як пояснили правоохоронці, піші поліцейські патрулі сконцентровані у, так званих, спальних районах міста. Влітку саме вони, за статистикою, найбільш уразливі, адже багато з містян проводять час переважно на дачах або у місцях відпочинку і їх оселі стають легкою здобиччю для злочинців. 

"Досвід проведення попередніх відпрацювань засвідчив зменшення кількості правопорушень на території міста. Тож,  сподіваємося на такий же результат цього разу", – додав Сергій Синявський.  
 

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: