26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Переправляли сигарети до ЄС: у Житомирській області знайшли аеродром контрабандистів

  • 2 липня, 2021 14:02
У Житомирській області прикордонники виявили аеродром, який використовували контрабандисти для переміщення тютюнових виробів. Про це 2 липня повідомила Державна прикордонна служба.

Зазначається, що аеродром знаходиться поблизу міста Бердичів.

"Учора (1 липня - ред.) оперативники Житомирського прикордонного загону спільно зі співробітниками Державна авіаційна служба України перевірили аеродром неподалік міста Бердичів. Як стало нещодавно відомо, зазначений аеродром використовувався повітряними контрабандистами для переміщення тютюнових виробів в країни ЄС", – йдеться у повідомленні.

Фото: ДПСУ


За інформацією прикордонників, під час перевірки виявлено ряд порушень правил польотів, які можуть бути свідченням причетності до інших видів протиправної діяльності.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 2 тижні тому прикордонники затримали поблизу міста Бердичева літак, який незаконно перетнув українсько-румунський кордон.

В кінці квітня прикордонники зафіксували літак, який порушив державний кордон. Далі він попрямував вглиб території нашої держави, а знайшовся літальний апарат аж у Житомирській області.
Поділитись

Новини по темі: