25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області розборки водіїв на дорозі переросли в стрілянину

У Житомирській області розборки водіїв на дорозі переросли в стрілянину

  • 30 червня, 2021 14:59
У місті Коростень до лікарні з тяжкою травмою доставили 66-річного місцевого жителя. Як з'ясувалося, в чоловіка вистрілили з пістолета під час розборок на дорозі. Про це "ЖЖ" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"Через створення аварійної ситуації на дорозі виник раптовий конфлікт між двома водіями транспортних засобів, скутера та ВАЗівки. Під час з’ясування відносин, що супроводжувалося сваркою та взаємними образами, один з керманичів вистрелив з пневматичного пістолета в іншого", – йдеться у повідомленні.


66-річному коростенцю було завдано травму ока, що, за висновком судового експерта, відноситься до тяжких тілесних ушкоджень. Чоловіка прооперували, наразі загрози його життю немає.

Правоохоронці встановили, що травму потерпілому завдав 26-річний місцевий житель. Його дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Раніше хлопець уже був засуджений за вчинення крадіжки, грабежу та розбою. Цього разу йому може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: