28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Ексдиректор КП «Житомиртранспорт» зайняв крісло начальника управління в Рівненській міськраді

Ексдиректор КП «Житомиртранспорт» зайняв крісло начальника управління в Рівненській міськраді

  • 29 червня, 2021 16:52
Депутат Житомирської міськради 7 скликання, колишній керівник КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет відтепер працює в Рівненській міській раді на посаді начальника управління транспорту та зв’язку.

Відповідну інформацію Фурлет оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі.
 

«Немає нічого неможливого, головне хотіти. Це твердження доведене моїм попереднім досвідом. Склалося так, що в Рівному є люди, які хочуть. Хочуть зробити місто затишним, комфортним, безпечним для мешканців. І рівняни усі разом можуть зробити його європейським. Яскраво і гучно позначити на мапі українських міст, почати його любити і пишатись. Тому прийняв запрошення допомогти моїй малій батьківщині стати краще», – повідомив Іван Фурлет.


Інформація про призначення Фурлета опублікована на сайті Рівненської міськради.

«Міський голова Олександр Третяк призначив нового начальника управління транспорту та зв’язку Рівненської міської ради. Ним став 32-річний Іван Фурлет. Новопризначений керівник має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, формуванні бюджетів та плануванні реалізації проектів структурними органами місцевого самоврядування. Має диплом магістра зі спеціальності "Системи управління і автоматики "Житомирського державного технологічного університету. Іван Фурлет – член робочої групи Міністерства інфраструктури України з впровадження електронного квитка в громадському транспорті; координатор проекту з впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті КП "Житомиртранспорт"», - інформує пресслужба Рівненської міської ради.

Нагадаємо, Іван Фурлет в кінці 2019 року написав заяву на звільнення з посади директора КП «Житомиртранспорт». 3 січня 2020 року він був звільнений.
Поділитись

Новини по темі: