28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі вантажівка провалилася в приміщення пабу: власник закладу назвав причину. ФОТО

У Житомирі вантажівка провалилася в приміщення пабу: власник закладу назвав причину. ФОТО

  • 23 червня, 2021 15:55
19 червня Житомирі на майдані Соборному під асфальт провалилася вантажівка. Ввечері того ж дня її за допомогою автокрана дістали з провалля.

Як повідомляє "Суспільне", вантажівка привезла асфальт для ремонту прибудинкової території на вулиці Перемоги, 1. Вона провалилася до приміщення на цокольному поверсі багатоповерхівки. Приміщення перебуває у власності пабу "Шульц". 



За словами співвласника закладу харчування Євгена Яремчука, кімнати, у які впала автівка, не використовувалися. Яремчук додав, що провалля біля будинку на Соборній площі утворилося через ремонтні роботи на тротуарі.
 

"Там було затікання з асфальтного покриття, і ми винайняли підрядника, який повинен перекласти зверху асфальт, щоб воду відвести, – каже Євген Яремчук. – В процесі роботи підрядника сталася надзвичайна подія. Підрядник за власний кошт найближчим часом все виправить, відновить і поставить стовпчики при в'їзді, аби туди не заїжджали автомобілі".






Місце провалля наразі огороджене. Керівник міського управління транспорту і зв'язку Костянтин Підпокровний каже, що дозвіл на благоустрій цієї території отримали представники об'єднання співвласників багатоквартирних будинків "Перемога", що обслуговують цей будинок.
 

"Документація, яку отримало ОСББ на порушення благоустрою, є, – каже Костянтин Підпокровний. – Картка-прив'язка є, дозвільні документи на проведення робіт також. Підрядник спільно з замовником мають усунути це провалля. Замовником і виконавцем робіт була керуюча компанія. Міська рада тільки надала картку на те, що ми дозволяємо порушувати на цій території асфальтобетонне покриття. Бюджетні кошти не витрачалися і комунальні підприємства не задіювали для проведення робіт".




Фото: Суспільне
Поділитись

Новини по темі: