24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Відомий житомирський бізнесмен хоче побудувати біля набережної апартаменти – ЗМІ

Відомий житомирський бізнесмен хоче побудувати біля набережної апартаменти – ЗМІ

  • 23 червня, 2021 11:46
Відомий житомирський бізнесмен Леонід Крігер хоче будувати апартаменти неподалік річки Тетерів та прямо біля реконструйованої набережної у Житомирі. Про це повідомив сайт "Перший Житомирський".

За інформацією видання, земельна ділянка площею трохи більше 14 соток, яка знаходиться у його приватній власності, розміщена навпроти будинку колишнього начальника управління ДАІ в Житомирській області.

На сайті міської ради оприлюднений проєкт рішення сесії щодо надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу обмеженого провулками: Береговий, 3-й Чуднівський у місті Житомирі. 

Ймовірно, мова йде про земельну ділянку з кадастровим номером: 1810136600:03:036:0038, яка, відповідно до інформації Держгеокадастру, й належить Крігеру Леоніду Фрідріховичу. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.



Інформація з сайту Держгеокадастру


Журналістам вдалося поспілкуватися з паном Леонідом. Під час телефонної розмови він підтвердив інформацію про намір будуватися на власній земельній ділянці.

"Апартаменти хочу будувати. Апартаменти з правом здачі в оренду. Це моя приватна земельна ділянка. Я хочу спроєктувати свій житловий будинок", – пояснив Леонід Крігер.

Поділитись

Новини по темі: