23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі водій «під кайфом» намагався дати хабар патрульним

  • 23 червня, 2021 10:34
У Житомирі за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Peugeot. Водія запідозрили, що він перебуває під дією наркотиків. До того ж, чоловік намагався дати хабар патрульним.

Як повідомили "Журналу Житомира" в патрульній поліції Житомирської області, інцидент стався 22 червня близько 23-ї години на вулиці Івана Мазепи.
 

"Під час перевірки документів водія у поліцейських виникла підозра, що чоловік керує автомобілем в стані наркотичного сп'яніння. Патрульні здійснили поверхневу перевірку чоловіка та виявили в останнього паперовий згорток з зеленою подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичного походження", – йдеться у повідомленні.


За інформацією поліції, громадянин запропонував правоохоронцям гроші, аби уникнути відповідальності. На неодноразові попередження патрульних чоловік не реагував.
 

Фото: патрульна поліція


Для проходження освідування на стан наркотичного сп'яніння патрульні поліцейські доставили водія до медичного закладу.

"На водія транспортного засобу патрульні винесли постанову про адміністративне правопорушення за ч. 5 ст. 121 (Порушення водієм правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП, а також відсторонили від керування", – додала патрульна поліція.

Для фіксації події та подальшої правової кваліфікації патрульні викликали слідчих.
Поділитись

Новини по темі: