19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Бенкет за чужий рахунок: житомирянка спустошила картку свекра на 25 тисяч гривень

Бенкет за чужий рахунок: житомирянка спустошила картку свекра на 25 тисяч гривень

  • 18 червня, 2021 8:55
У Житомирі 28-річна жінка взяла банківську картку свекра та влаштувала шопінг по міських магазинах. За кілька днів вона витратила 25 тисяч гривень, а коли кошти на картці закінчилися, то просто її викинула. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіціі Житомирської області.
 

"До Житомирського районного управління поліції звернувся 58-річний житомирянин із повідомленням про викрадення з його банківського рахунку грошей. Про це сам чоловік дізнався, отримавши смс-сповіщення про зняття коштів та не знайшовши власної картки у звичному місці. Оперативники кримінальної поліції встановили, що до зникнення грошей причетна 28-річна невістка заявника", – інформують правоохоронці.


Поліцейські з’ясували, що чоловік давав їй картку для купівлі товарів, при цьому назвав і пін-код. 

"Невістка не повернула платіжний засіб власникові, а вирішила скористатися  для власних потреб.  Коштом свекра жінка кілька днів купувала товари у різних торгівельних закладах міста. Такі її дії вартували заявникові близько 25 тисяч гривень. Після спустошення рахунку  жінка викинула картку", – розповіли в пресслужбі поліції.

Нині триває встановлення всіх обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого  за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства таємне викрадення чужого майна карається від штрафу до 5 років обмеження волі.
 
Поділитись

Новини по темі: