19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Аварійну будівлю біля Житомирського колегіуму демонтують

  • 17 червня, 2021 10:29

У комунальну власність прийняли аварійну будівлю, що знаходиться на вул. Івана Мазепи, 18 поруч з міським колегіумом. Таке рішення прийняли 17 червня депутатами на черговій сесії міської ради.  

Адміністративна будівля загальною площею 1717,86 кв. м. вже тривалий час перебуває у вкрай аварійному стані. Власником цього об’єкту раніше були Державна фіскальна служба України та Міністерство фінансів України.

В квітні 2021 року комісія з представників Житомирського міського колегіуму, департаменту освіти, юридичного департаменту, управління державного архітектурно-будівельного контролю та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради провела візуальне обстеження адміністративної будівлі.

За результатами обстеження складено акт. Висновки комісії – адміністративна будівля на вул. Івана Мазепи, 18, перебуває у вкрай аварійному стан, що може призвести до травмування та загибелі людей та до руйнування будівлі колегіуму.  

"Демонтаж аварійної будівлі є єдиним способом відвернення негативних наслідків, з огляду на її непридатність до подальшого використання за призначенням, недоцільністю проведення капітального ремонту та економічною недоцільністю її відновлення", – зазначили в міській раді.

Фото: 20 хвилин

Поділитись

Новини по темі: