29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Пустив переночувати: в Житомирській області гість вбив господаря будинку

Пустив переночувати: в Житомирській області гість вбив господаря будинку

  • 16 червня, 2021 15:51
В місті Новоград-Волинський в одному з будинків було виявлено тіло господаря із травмами голови. Експерти підтвердили, що смерть 49-річного чоловіка настала через отримані тілесні ушкодження. Поліцейські встановили і затримали підозрюваного у вбивстві. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіціі Житомирської області.
 

"До поліції надійшло повідомлення медиків про констатацію смерті чоловіка в одному з житлових будинків м. Новограда-Волинського. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного відділу. Поліцейські з’ясували, що померлий – 49-річний господар будинку, а на його тілі наявні тілесні ушкодження. Також під час огляду помешкання правоохоронці зафіксували сліди боротьби та побачили залишки нещодавнього чаркування.


Було призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті чоловіка. Відповідно до висновку експерта, отримані тілесні ушкодження сприяли смерті.

Відтак оперативники розпочали заходи для встановлення причетного до травмування загиблого. Їм вдалося з’ясувати, хто того вечора "гостював" у будинку.
 

"30-річний звягельчанин прийшов до потерпілого з проханням переночувати, зібравшись розрахуватись за послугу спиртним. Чоловіки спочатку сіли за стіл, а у ході "трапези" між ними виник конфлікт. Попередньо, гість ударив господаря по голові та пішов геть", – розповідають правоохоронці.


Оперативники розшукали та затримали підозрюваному в одному з сіл району. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини.

Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування проводиться  за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 
Поділитись

Новини по темі: