19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Під Житомиром «накрили» мережу пересувних нелегальних заправок, які торгували дизелем. ФОТО

Під Житомиром «накрили» мережу пересувних нелегальних заправок, які торгували дизелем. ФОТО

  • 16 червня, 2021 13:11
Група ділків у Житомирському районі незаконно торгувала дизельним пальним. Для конспірації підпільні АЗС створили всередині мікроавтобусів. За попередніми підрахунками правоохоронців, добовий оборот банди становив понад 200 тис. грн. Про це "ЖЖ" повідомила Житомирська обласна прокуратура.
 

"Установлено, що група осіб на території Житомирського району впродовж тривалого часу здійснювали незаконний збут фальсифікованого дизельного пального. При цьому, вказані особи, не маючи дозвільних документів та не будучи зареєстрованими як фізичні особи-підприємці, використовуючи заходи конспірації, організували незаконну базу зберігання фальсифікату на окружній міста Житомира поруч з приміщенням шиномонтажу. Крім того, спеціально переобладнали мікроавтобуси для здійснення такої незаконної діяльності", – йдеться у повідомленні.


15 червня у межах досудового розслідування правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків у місцях незаконного зберігання дизельного пального, на точках реалізації та за місцем проживання фігурантів справи.

За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено близько 15 тонн фальсифікованого дизельного пального, вартістю понад 1 млн гривень, три переобладнані транспортні засоби, обладнання для зберігання та збуту пального.

"Наразі відібрано зразки вилученої продукції для проведення відповідних експертиз, за результатами яких буде вирішено питання про притягнення винних осіб до відповідальності", – додала прокуратура.









Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: