25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • П'яний житомирянин кидався ножами в поліцейських, які приїхали затримати його за дебош

П'яний житомирянин кидався ножами в поліцейських, які приїхали затримати його за дебош

  • 15 червня, 2021 17:43
У Житомирі п'яний чоловік побив свою 69-річну матір. На місце події приїхали поліцейські, щоб затримати дебошира, проте ледь самі не постраждали від його дій. Події розгортались в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Київській. Про це "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.
 

"14 червня житель багатоквартирного будинку по вул. Київській, що у Житомирі, повідомив за номером "102", що сусід б’є 69-річну матір. Патрульні, які прибули за вказаною адресою, поспілкувались з жінкою, яка на той момент була змушена втекти зі своєї  квартири. Пенсіонерка розповіла, що син проживає разом з нею, але нині перебуває у стані сп’яніння і проявляє підвищену агресію. Напередодні, 13 червня, поліцейські уже оформляли відносно чоловіка адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства", – інформують правоохоронці.


Поліцейські розпочали перемовини з дебоширом, який зачинився в оселі та погрожував розправою уже не лише матері, а й правоохоронцям. 

"В якийсь момент чоловік відкривав двері та демонстрував ножі, що тримав у руках, а ще через якийсь час кинув одного з них у 28-річного патрульного, а слідом – ще й вазу. На щастя, дебошир не влучив", – повідомляє ГУНП.

Після таких агресивних дій чоловіка поліцейські застосували до нього спецзасоби та затримали його. Дебошира доставили до районного управління поліції. Там з’ясувалось, що раніше 37-річний чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності й лише у квітні звільнився з місць позбавлення волі. 

Наразі триває розслідування. Попередня правова кваліфікація правопорушення – ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу…) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: